Hva gjør vi

Vi kan gjøre flere forskjellige oppgaver for deg. Ønsker du en prosjektleder for oppføring av din bolig, renovering eller tilbygg kan vi stille med våre erfarne medarbeidere. Vi sørger for at det blir utført riktig og til rett pris som ligger til grunn.

Skulle du kjøpe eller selge bolig og vil ha best mulig pris så er vi den rette å kontakte. Vi ser potensiale i boligen og ser hva som kan gjøres for å gi deg best mulig ut av prosjektet.

Vil du spare penger gjør du det selv, vil du ha hjelp kan jeg stille med mine samarbeidspartnere. Vi henter inn priser fra fra flere aktører og vi kommer med anbefalning på hvem som har beste pris og hvem som har mest med i prisen. Det er det som teller til slutt. Velger du å gjøre alt selv er det som er rimeligst. Det som ofte er utfordringen da er følgende: Hvordan gjør jeg det? Hva er best å gjøre? Hva skal jeg begynne med? osv.... Ta kontakt og vi hjelper deg gjennom hele prosjektet ditt. Det er dumt å må ta opp igjen arbeid og matrialer som det er brukt tid og penger på etter 2- 10 år.

Vi har tilgang til alle fagarbeidere og går god for alle som vi samerbeider med.

Ta kontakt og du vil ikke angre på det!

 Tjenester vi kan utføre er:

- Energi forbedring
- Energi tiltak
- Energimerking
- Tilstadsrapport

Vi kan her gå inn å se hvilke bygningstype du har i din bolig og se hva som svarer seg for deg økonomisk på kort/ lang sikt.

Videre kan vi lage en tilstandsrapport av din bolig. Da vil du få oversikt over boligen din slik at det ikke kommer uventet utgifter.
Det vil da bli lettere å se hva som kan gjøres.
 
Vi er ikke der for å sikre oss arbeid etter vi har vært å gjort det som er avtalt på forhånd. Vi kommer for å hjelpe deg å finne den rette håndverker til å utføre
arbeidet. Du kan selvfølgelig velge å gjøre det selv. Da sparer du mye penger. Trenger du hjelp underveis kan vi også bistå deg under hele byggeprosessen.
 

Sjekk ut mer om selskapet alvoenbyggogeiendom.no for å lese mer. 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola